május 23.
Dezső

Belépés


MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
Szijjártó Péter szerint Trump nem szól majd bele a magyar belpolitikába
Szijjártó Péter, gazdasági és külügyminiszter szerint "szánalmas és szórakoztató, ahogy próbálják megalázni az amerikai elnököt". A politikus arról számolt be, hogy az USA-nak hat év alatt több beavatkozási kísérlete volt a magyar belügyekbe, amik a Trump-kormány kezdetével meg fognak szűnni. A Mokka műsorában továbbá beszélt a német-magyar együttműködés sikereiről.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.


Korhatár: 12 év

2017. január 12. 9:48

Címkék: szijjártó péter   választás   bevándorlás   külügy   külügyminiszter   donald trump   trump   beavatkozás   gazdaság   németország   export   bevétel   adó   amerika   amerikai elnök   együttműködés
SZAVAZZ!

Szerinted mi kell ahhoz, hogy valaki Ninja Warrior Hungary legyen?

A
fizikai erő, edzettség
B
elszántság, akaraterő
C
hit abban, hogy nincs legyőzhetetlen akadály
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG