március 23.
Emőke

Belépés


MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
Uralkodási rekordot döntött II. Erzsébet
Megdöntötte az uralkodási rekordot az Egyesült Királyságban II. Erzsébet királynő. Ő az, aki a monarchia történetében a leghosszabb időt töltötte, tölti a trónon. Előtte üknagyanyja, Viktória királynő volt az, aki a leghosszabb ideig uralkodott.

A rekord megdöntéséhez 23 ezer 226 nap,16 óra és 23 perc volt szükséges. A Mokka vendégei a témában Török Gabriella protokollszakértő, valamint Katona Csaba, a Magyar Tudományos Akadémia Történettudományi Intézetének történésze

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.


Korhatár: 12 év

2015. szeptember 11. 9:23

Címkék: anglia   II. Erzsébet   uralkodó   rekord


SZAVAZZ!

A szerencsén kívül min múlhat A Piramisban a játékospár sikere?

A
A tárgyi tudáson
B
A bátor döntésen
C
A kapcsolaton a játékostárssal
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG