április 19.
Emma

Belépés


MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
Az ünnepek alatt nem lesznek zárva a boltok?
Októbertől már nem vehetnének ki szabadságot a kereskedelmi dolgozók - legalábbis ezt szeretné elérni a legtöbb a bolthálózat azzal, hogy az elkövetkező hetekben kötelező jelleggel küldik el az embereket pihenni, ugyanis a karácsony előtti időszakban mindenkire szükség lesz.

Ezzel még nem is lenne gondjuk a munkavállalóknak, ha minden túlórapénzt kifizetnének nekik, a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete pedig béremelési kampányba is kezd. A Mokka vendége volt Sáling József, a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezetének elnöke.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.


Korhatár: 12 év

2015. szeptember 1. 10:07

Címkék: ünnep   bolt   zárvatartás   kereskedelem


SZAVAZZ!

Szerinted mi lehet a duettpárok sikerének titka?

A
az, hogy viccesek és van humorérzékük
B
az, hogy bevállalósak, a nehéz daloktól sem riadnak meg
C
az, hogy a profi énekes párja tényleg megtanul énekelni
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG