szeptember 21.
Máté, Mirella

Belépés


MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
Megdöbbentő felvétel: szarvascsorda rohant át az úton
Több száz szarvas rohant át az úton a Somogy megyei Lábod környékén múlt pénteken, egy arra járó autós, több percig filmezte, ahogy a csorda az autóúton keresztül vágtat át.

A szakemberek szerint agancsgyűjtők zavarhatták meg a szarvasokat. Az állatok ilyenkor hatalmas csordába verődve, megzavarodva menekülnek, ami életveszélyes, hiszen bármelyik útra kirohanhatnak. A Mokka vendége a témában Bleier Norbert egyetemi tanársegéd volt.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.


Korhatár: 12 év

2015. február 24. 9:27

Címkék: szarvas   állat   vadász   orvvadász


SZAVAZZ!

Szerinted melyik sport adja a legjobb edzettséget a Ninja Warrior monumentális akadálypályájának meghódításához?

A
foci
B
rúdtánc
C
sziklamászás
D
ketrecharc
E
gyúrás
F
parkour
G
úszás
H
kajak-kenu
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG