december 16.
Etelka, Aletta

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
Rising Star: 1.000.000 forint a karácsonyfa alá
A Rising Star meg szeretné lepni Magyarország legnagyobb zsűrijét, ezért karácsonyi ajándékként egymillió forintot sorsol ki azok között, akik december 21-én az este folyamán szavaznak az ingyenes applikációval.

Egy darabban dolgozik KERO és Feke Pál. Bár, már korábban dolgoztak együtt, most mégis nagy várakozással tekintenek a közös munkára, amely a Mozartban vár rájuk. A Mokka vendégei Kerényi Miklós Gábor, az Operettszínház művészeti vezetője és Feke Pál, színész, a Rising Star zsűritagjai voltak. Mindketten rettentően boldogak, hogy ismét együtt dolgozhatnak. KERO szerint Feke torkában egy igazi kincs van, egy ősi erő. Elárulták, december 21-én különösen megéri majd bejelentkezni zsűrizésre a Rising Starban, hiszen a szavazók között egy fantasztikus karácsonyi ajándékot sorsolnak ki: 1.000.000 forintot!

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2014. december 18. 9:15

Címkék: KERO   feke pál   rising star
SZAVAZZ!

A legbátrabb páros feladatai közül melyiket NEM vállalnád be?

A
Merülő ketrec
B
Futótűz
C
Egyiket sem
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG