december 13.
Luca, Otília

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
Egy tortadísz ihlette meg a szelfibabák készítőjét
Bakos Magdolna, játékkészítő grafikus először párjának készített olyan babát, amely a férfi vonásai, karaktere alapján készült.

Új őrület tombol Amerikában. A szelfibaba lényege, hogy saját magunk mását készíthetjük el egy harminc centiméteres bábu formájában, mindössze egy fotó elküldésével. A világhódító ötlet egy magyar házaspártól származik. Bakos Magdolna játékkészítő grafikus és férje, Ormosi András beszélgettek a babák születéséről. Bakos Magdolnának egy tortadíszről jutott eszébe az ötlet. A babák elkészítése nem vesz sok időt igénybe. A játékkészítők elmondták, a fotó után igyekeznek a megrendelő személyiségét megragadni.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2014. december 11. 10:25

Címkék: Játék   baba
SZAVAZZ!

A legbátrabb páros feladatai közül melyiket NEM vállalnád be?

A
Merülő ketrec
B
Futótűz
C
Egyiket sem
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG