január 17.
Antal, Antónia

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
Gombos Edina ˝lelket öntene˝ a nézőkbe
Az Egészség Klinika műsorvezetőjének célja, hogy pozitív üzeneteket adjanak át azoknak a nézőknek, akik valamilyen betegségben szenvednek.

A leggyakrabban előforduló komoly betegségek megelőzésére és gyógyítására keres megoldásokat a TV2 új műsora, az Egészség Klinika. A legutóbb az emlőrákkal diagnosztizált Barbarának segítettek a betegségével való küzdelemben. Gombos Edina, az Egészség Klinika műsorvezetője beszélt arról, hogy oylan történeteket ismer meg, amivel másoknak is tudnak segíteni. Varga Barbarát mellrákkal diagnosztizálták, amire célzott kezelést kapott. Dr. Boér Katalin onkológus a kezelési lehetőségekről beszélt a Mokka stúdiójában.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2014. december 3. 10:36

Címkék: gombos edina   egészség klinika   betegség
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG