január 19.
Sára, Márió

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
A dolgozók kiszolgáltatottságát csökkentené a zárva tartás
Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára szerint, aki elvetné a vasárnapi zárva tartást, az a dolgozók kiszolgáltatottságát hagyja meg.

Sem a kormány, sem a Fidesz frakció nem döntött még arról, hogy zárva legyenek-e az üzletek vasárnap. A KDNP adott be tegnap egy erről szóló törvényjavaslatot, ők azt mondták, úgy tudják, a kormány is támogatja a tervet. A Demokratikus Koalíció viszont azt mondja, azt szeretnék, ha az emberek maguk döntenének arról, hogy mit csináljanak vasárnap, ezért ha megszavazzák a törvényt, népszavazást kezdeményeznek. Fodor Attila, az egyik magyar üzletlánc kommunikációs igazgatója elmondta, négyszáz négyzetméter feletti üzletek bezárására vonatkozik a tervezet, de az alkalmazottakat sem lehet vasárnap foglalkoztatni. Így az ő üzleteik is bezárnak, és csak pár százaléka tarthat nyitva. Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára elmondta, a zárva tartás nem járna elbocsátásokkal. 

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2014. november 12. 9:45

Címkék: bolt   nyitvatartás   kereskedelem
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG