december 16.
Etelka, Aletta

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
Mező Misi nem akármilyen dolgokat hallott KERO-ról
Kerényi Miklós Gábor tudatos, kemény ember hírében állt, de Mező Misivel való találkozásukkor, azonnal rácáfolt hírnevére.

A Rising Star zsűritagjai egymásról alkotott benyomásaikról, korábbi ismerettségükről és az új kihívásról beszélgettek. Mező Misi elmondta, Pásztor Annát és Feke Pált régebbről ismeri. Kerényi Miklós Gáborról csak hallott, nem is akármilyen dolgokat. KERO elmondta, akkor érzi elemében magát, ha fiatalok között van. Misi személyében egy igazi rockert ismert meg, az extravagáns énekesnőnek, pedig igazi csodálója. A Rising Star zsűrijének női tagja elárulta, eleinte tartott a feladattól, de amint a próbafelvételek elkezdődtek, mindent nagyon egyszerűnek talált. Feke Pál örül, hogy így alakult a zsűri összetétele, és igyekszik elhivatottságát átadni a fiataloknak. Nemcsak zsűriként szeretne viselkedni, hanem egyfajta tükröt szeretne tartani a versenyzők elé.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2014. szeptember 19. 9:41

Címkék: rising star   mező misi   pásztor anna   kerényi miklós gábor   feke pál
SZAVAZZ!

A legbátrabb páros feladatai közül melyiket NEM vállalnád be?

A
Merülő ketrec
B
Futótűz
C
Egyiket sem
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG