december 13.
Luca, Otília

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
Egy hazai játék tervezője nyert világhírű díjat
A formatervezés világhírű díját nyerte el Policsányi István, aki a saját tervezésű, multifunkciós játékát is bemutatta a Mokkában.

Lehet busz vagy roller, játékhajó vagy babaház, csak a képzelet és a fantázia szab határt a Rollark nevű játéknak. A magyar találmány elsősorban kreativitásra ösztönzi a gyerekeket. A mágneses elemekből álló játék a gyerekekben egy kezdetleges szerelési hajlamot alakít ki. Policsányi István tervező elmondta, a játékboltok felhozatala késztette a játék megtervezésére. Az agresszív és nem túl kreatív játékok láttán törekedtek a naturalizmusra. Köves Gergő, a Rollark termékfelelőse elmondta, vissza akartak nyúlni arra az időre, amikor a gyerekek nem kész brandeket kapnak, és tárgyiasult dolgokkal játszanak, hanem inkább fantáziájuk felhasználásával kapcsolódnak ki.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2014. szeptember 16. 10:38

Címkék: Játék   találmány
SZAVAZZ!

A legbátrabb páros feladatai közül melyiket NEM vállalnád be?

A
Merülő ketrec
B
Futótűz
C
Egyiket sem
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG