december 16.
Etelka, Aletta

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
Miért nem tudott a világ a Pitt-Jolie esküvőről?
A totális titoktartásnak hatalmas szerepe van egy ilyen esküvő megszervezésében, a titoktartási szerződés megszegése súlyos anyagi büntetést von maga után.

Múlt héten kilenc év utána összeházasodott Angelina Jolie és Brad Pitt. Hogyan lehet megszervezni egy hasonló volumenű esküvőt ekkora titoban? Csörnyei Liza, esküvőszervező szerint a totális titoktartásnak hatalmas szerepe volt az esküvő megszervezésében. Hasonló esetekben titoktartási szerződést íratnak alá mindenkivel, aki valamilyen formában érintett a szervezésben. A szerződés megszegése nagyon súlyos anyagi büntetést vonhat maga után. Popper György, a Nemzetközi Testőr és Biztonsági Szolgálatok Szövetségének elnöke szerint, aki ilyen esetben információkat szolgáltat ki a sajtónak, az az életben soha többet nem juthat komoly megbízáshoz a szakmájában.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2014. szeptember 1. 9:47

Címkék: angelina jolie   brad pitt   esküvő
SZAVAZZ!

A legbátrabb páros feladatai közül melyiket NEM vállalnád be?

A
Merülő ketrec
B
Futótűz
C
Egyiket sem
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG