február 21.
Eleonóra

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
A Bon Bon énekese szólókarrierbe kezd
Szolnoki Péter elmondta, már a ’90-es években foglalkoztatta a szólóénekesi karrier gondolata, de belevágni csak most tudott.

A jövőre 20 éves Bon Bon énekese, Szolnoki Péter szólókarrierbe kezd, és életmódot is vált. Ez azt takarja, hogy meg akarja őrizni fittségét, hogy a koncerteken ne fulladjon ki, ami probléma az idősödő zenészeket utol szokta érni. Szolnoki Péter ezért fut, biciklizik, és vibrációs tréningre jár. Szólókarrierjéről elmondta, funkos, soulos és jazzpoposabb jellegű dalokat énekel majd, többségben angol nyelven. Ezzel az volt az egyik célja, hogy elkülönítse a Bon Bontól szólómunkáját, hiszen angolul énekelve nem jut eszébe azonnal a hallgatóknak az együttes. Szolnoki Péter elmondta, egyébként nem szokatlan, hogy külön utakon jár, filmek és rajzfilmek betétdalaiban sokszor szerepelt már. Elmondta, bízik abban, hogy rajongói követik őt új útján is, ezt fejezi ki az albuma címe is: Follow me.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2014. június 25. 10:21

Címkék: szolnoki péter   zene   zenekar
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG