február 23.
Alfréd

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
Bereczki, Feke és Delhusa is Sztár lesz a sztárban
Bereczki Zoli, Feke Pál és Delhusa Gjon mellett a Sztárban sztárban feltűnik még, Heincz Gábor "Biga", Puskás Peti és Varga Viktor is.

Ugyan gyakorlott színházi emberekről van szó, mégsem volt egyszerű a feladatuk, mondta Feke Pál, mert itt nem egyszerűen egy szerepet kell eljátszaniuk, hanem teljes egészében egy-egy sztár bőrébe bújva a személyiségét és a hangját is meg kell jeleníteni a színpadon. Bereczki Zoltán hangsúlyozta, el kell dobniuk a kapaszkodókat, amikhez egy-egy dal előadásához nyúlnak. Nem tűnhetnek ki a megtestesíteni kívánt sztár mögül! Delhusa Gjon elmondta, ő pont így kezdett énekelni: állt a tükör előtt és utánozta az aktuális világsztárokat.

 

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2013. szeptember 18. 10:58

Címkék: bereczki zoltán   feke pál   delhusa gjon   sztárban sztár
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG