október 24.
Salamon

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
Edzés játszótéren
A street workout olyan edzésfajta, amelyben nyilvános helyeken - például játszótéren - saját testsúlyunkkal végzünk tornagyakorlatokat.

Szarka Ákos street workout versenyző volt a Mokka vendége, aki egy gyors bemutató után mesélt a nem hétköznapi edzésmódszeréről. A sportág a már korábban megismert TRX-hez hasonlóan saját testsúllyal végzett gyakorlatokat jelent, valamilyen utcai, nyilvánosan látogatható helyen - például játszótéren. Ma már van néhány, külön erre a célra kialakított „mozgás-park” is hazánkban, ezeken a helyeken nem keltenek feltűnést a sportolók. Ákos a legeredményesebb hazai street workout sportoló, ezt kilenc év kemény munkával érte el, de előtte kiskorától judózott, úszott, majd ezután kezdte el az „önedzést”. Az év elején részt vett egy selejtezőn, amelyen megnyerte a részvételi lehetőséget a lettországi Rigában rövidesen megrendezésre kerülő első világbajnokságra.


Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.
 

Korhatár: 12 év

2013. július 2. 10:19

Címkék: edzés   sport   sportoló   torna   világbajnokság
SZAVAZZ!

A legbátrabb páros feladatai közül melyiket NEM vállalnád be?

A
Merülő ketrec
B
Futótűz
C
Egyiket sem
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG