május 27.
Hella

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MISS UNIVERSE HUNGARY
Vajna Timi megkoronázta Berki Krisztiánt
November 20-án este választják meg a Miss Universe Hungary 2016 győztesét. A FEM3 Café vendégei Vajna Tímea, a szépségverseny tulajdonosa és Nagy Nikoletta, a verseny tavalyi győztese voltak, illetve az idei év tizenhat döntőse is bemutatkozott. Vajna Timi élő adásban koronázta meg Berki Krisztián az ezüst ékszerrel, melyet 98 órán keresztül készítettek. Timi elárulta, azért adta oda a koronát Berkinek, mert a műsorvezető tavaly is felpróbálta, emiatt reméli idén is szerencsét hoz majd számukra ez a rituálé.

A Miss Universe a világ egyik legnagyobb, legrangosabb és legnézettebb szépségversenye. A verseny szülőhazája az Amerikai Egyesült Államok. Először 1952-ben rendezték meg a kaliforniai Long Beach-en, a verseny évről évre egyre népszerűbb lett és 8 év után átkerült Miami Beach-re. 1972-től színes és káprázatos showműsor keretében rendezik meg a világ különböző helyein, melyet a világ tv társaságai közvetítenek. Mára közel 90 ország versenyzői vesznek részt a megmérettetésen. 2014-ben a Miss Universe Hungary új tulajdonos-producer cég kezébe került. Vajna Tímea jogtulajdonos számos újítást végrehajtva a hazai szépségverseny-ipar új standardjait állította fel és igényes, nemzetközi szintre emelte a műfajt.


A TV2 nagyszabású show-jában kiválasztják az Univerzum legszebb magyar lányát! Az élő adásban a főszereplő szépségeken kívül sztárvendégek is garantálják a szórakoztatást, a zsűriben pedig magyar hírességek és szakértők foglalnak majd helyet. Három éve Vajna Tímea szervezi a versenyt, amelynek 16 döntőse hetek óta erre az egy estére készül, hogy itt a legtöbbet hozhassák ki magukból. Nagyon komoly testi és lelki felkészülés után a legjobb formájukban állnak majd színpadra a döntőn. Ők mindannyian a Miss Universe Hungary 2016 megtisztelő cím várományosai, de közülük csak egy lány fejére kerülhet a drágakövekkel ékesített korona. A győztes nem csupán a dicsőséget tudhatja magáénak, egymillió forinttal is gazdagabb lesz és ő képviselheti Magyarországot az év végén megrendezésre kerülő világdöntőn, ahol a megszokott estélyis és bikinis kűrök mellett egy nagyon látványos nemzeti ruhában is megmutatják magukat a legszebbek.

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2016. november 16. 12:49

Címkék: berki krisztián   miss universe hungary   vajna tímea
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG