május 27.
Hella

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MISS UNIVERSE HUNGARY
Lipcsei Betta: Idén céltudatosabbak a Miss Universe Hungary döntősei
Vasárnap este a Miss Universe Hungary gyönyörű döntései közül egy valakinek a fejére korona kerül. A látványos show házigazdái a 2011-es győztes, Lipcsei Betta és a rádiós-televíziós műsorvezető Cooky lesznek. Az egykori szépségkirálynő úgy gondolja, hogy az idei döntősök nagyon felkészültek és céltudatosabbak, mint a pár évvel ezelőtti szépségek... 

A Miss Universe a világ egyik legnagyobb, legrangosabb és legnézettebb szépségversenye. A verseny szülőhazája az Amerikai Egyesült Államok. Először 1952-ben rendezték meg a kaliforniai Long Beach-en, a verseny évről évre egyre népszerűbb lett és 8 év után átkerült Miami Beach-re. 1972-től színes és káprázatos showműsor keretében rendezik meg a világ különböző helyein, melyet a világ tv társaságai közvetítenek. Mára közel 90 ország versenyzői vesznek részt a megmérettetésen. 2014-ben a Miss Universe Hungary új tulajdonos-producer cég kezébe került. Vajna Tímea jogtulajdonos számos újítást végrehajtva a hazai szépségverseny-ipar új standardjait állította fel és igényes, nemzetközi szintre emelte a műfajt.


A TV2 nagyszabású show-jában kiválasztják az Univerzum legszebb magyar lányát! Az élő adásban a főszereplő szépségeken kívül sztárvendégek is garantálják a szórakoztatást, a zsűriben pedig magyar hírességek és szakértők foglalnak majd helyet. Három éve Vajna Tímea szervezi a versenyt, amelynek 16 döntőse hetek óta erre az egy estére készül, hogy itt a legtöbbet hozhassák ki magukból. Nagyon komoly testi és lelki felkészülés után a legjobb formájukban állnak majd színpadra a döntőn. Ők mindannyian a Miss Universe Hungary 2016 megtisztelő cím várományosai, de közülük csak egy lány fejére kerülhet a drágakövekkel ékesített korona. A győztes nem csupán a dicsőséget tudhatja magáénak, egymillió forinttal is gazdagabb lesz és ő képviselheti Magyarországot az év végén megrendezésre kerülő világdöntőn, ahol a megszokott estélyis és bikinis kűrök mellett egy nagyon látványos nemzeti ruhában is megmutatják magukat a legszebbek.

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2016. november 18. 12:51

Címkék: cooky   lipcsei betta   miss universe hungary   szépség   szépségverseny
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG