február 21.
Eleonóra

Belépés


MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MISS UNIVERSE HUNGARY
MUH: Pótári Laura és Kis Barbara bemutatkozása
Pótári Laura 25 éves, Szolnokon született de Budapesten él. 14 éves kora óta modellkedik. Kis Barbara 22 éves győri lány, imádja a focit, egy jó meccsért még csajos bulit is képes lemondani.

Pótári Laura 25 éves, Szolnokon született de Budapesten él. A Corvinus Egyetemen tanul vállalkozásfejlesztés mesterszakon, két alapdiplomáját is ott szerezte. 14 éves kora óta modellkedik. A szépségversenyeket összetett dolgoknak tartja, úgy véli, belső értékek nélkül egy szép lány önmagában üres. Céltudatosnak és kitartónak tartja magát, akinek magával szemben magasak az elvárásai, de azért fejlődik, hogy ezeknek a mércéknek meg tudjon felelni.

"A szépség egy olyan adottság, amivel tudatosan és határozottan kell bánni, csak akkor hozza meg a gyümölcsét."

Kis Barbara 22 éves győri lány. A Nyugat-magyarországi Egyetem rekreáció szakának harmadéves hallgatója. Édesanyjával jár edzeni, hetente háromszor, ez közös programjuk. Imádja a focit, egy csajos buliról is képes lemondani egy jó meccsért. Érzékeny, romantikus lánynak tartja magát, aki elkötelezetten kiáll a nők jogaiért. Fontosnak tartja a mosolygást, úgy véli, egy mosoly önbizalmat, szeretetet és magabiztosságot sugároz.

2015. június 6-án látványos gálaműsor keretében választják meg a Miss Universe Hungary szépségkirálynőjét. A fináléba jutott tizenhat gyönyörű lány mellett fergeteges showműsor gondoskodik az Erkel Színház közönségének és a TV2 nézőinek szórakoztatásáról. Az est házigazdái Czippán Anett és Szabó Kimmel Tamás.


Korhatár: 12 év

2015. május 28. 10:06

Címkék: miss universe hungary


SZAVAZZ!

A szerencsén kívül min múlhat A Piramisban a játékospár sikere?

A
A tárgyi tudáson
B
A bátor döntésen
C
A kapcsolaton a játékostárssal
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG