február 19.
Zsuzsanna

Belépés


MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MISS UNIVERSE HUNGARY
MUH: Bötös Lilla és Leskó Evelin bemutatkozása
Bötös Lilla 20 éves, Budapesten él, modellként és hostessként dolgozik. Leskó Evelin 21 éves, Vásárosnaményról költözött Budapestre, és divattervezőnek tanul.

Bötös Lilla 20 éves, Budapesten született, itt is él, A Budapest Gazdasági Főiskola emberi erőforrások szakán tanul. Modellként és hostessként dolgozik,a főiskola elvégzése után HR-esként akar elhelyezkedni, de fodrászként is szívesen kipróbálná magát. Szeret sétálni, kirándulni, sütni-főzni. Kiáll a felelős állattartás és az állatok védelme mellett.

"A Miss Universe szépségkirálynők beutazhatják a világot, és szépségüket jótékony célokra is fordíthatják."

Leskó Evelin 21 éves, Vásárosnaményból érkezett, egy művészeti középiskolában tanult Nyíregyházán. 2 éve költözött Budapestre, magántanulóként zongorázni, klasszikus éneklést és divattervezést tanul. Szinte minden idejét a divattervezésre fordítja. Egy éven belül el akarja indítani saját kollekcióját. Hatalmas vágya, hogy a korona a fejére kerüljön, mindent megtesz ezért.

2015. június 6-án látványos gálaműsor keretében választják meg a Miss Universe Hungary szépségkirálynőjét. A fináléba jutott tizenhat gyönyörű lány mellett fergeteges showműsor gondoskodik az Erkel Színház közönségének és a TV2 nézőinek szórakoztatásáról. Az est házigazdái Czippán Anett és Szabó Kimmel Tamás.
 


Korhatár: 12 év

2015. május 27. 13:29

Címkék: miss universe hungary


SZAVAZZ!

A szerencsén kívül min múlhat A Piramisban a játékospár sikere?

A
A tárgyi tudáson
B
A bátor döntésen
C
A kapcsolaton a játékostárssal
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG