január 18.
Piroska

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA

2016-ban a Miss Universe Hungary királynője: Bódizs Veronika
A nézők és a szakmai zsűri is Bódizs Veronikát választotta a Miss Universe Hungary 2016 győztesének. Ő képviseli Magyarországot a Miss Universe világdöntőjén.


Műsoraink / MISS UNIVERSE HUNGARY

Az elmúlt évek legnézettebb szépségversenye az idei Miss Universe Hungary

A teljes lakosságból csaknem 700 ezer néző követte figyelemmel a vasárnap esti élő show-t. A nézők és a szakmai zsűri is Bódizs Veronikát választotta a Miss Universe Hungary 2016 győztesének. Ő ...

Vajna Timi szerint egzotikus szépség a Miss Universe Hungary győztese

Bódizs Veronika lett a Miss Universe Hungary 2016 győztese, aki január 30-án a Fülöp-szigeteken képviseli majd Magyarországot a nemzetközi szépségversenyen. Vajna Tímea, a verseny tulajdonosa szerint ...


Hien: Love Me Like You Do

Hien, Ellie Goulding Love Me Like You Do című dalával lépett színpadra a 16 estélyi ruhás szépséggel, a Miss Universe Hungary show-jában.

Veréb Tamás: Let Me Love You

Veréb Tamás Justin Bieber Let Me Love You című számát adta elő a 16 bikinis lánnyal egy közös produkció keretében, a Miss Universe Hungary show-jában.

Kállay-Saunders András: Who We Are

A Who We Are című dalt adta elő Kállay Saunders András, aki a 16 gyönyörű, koktélruhás lánnyal közös produkcióban lépett fel a Miss Universe Hungary show-jában.

Miss Universe Hungary 2016 - 3. rész

A közönségkedvenc kihirdetésével folytatódott az este, majd Lipcsei Betta és Cooky kihirdették azt az öt lányt, akik továbbjutottak végső körbe, ahol a zsűri kérdéseit kellett megválaszolniuk. Az ...

Miss Universe Hungary 2016 - 2. rész

A szépségek ezúttal fürdőruhában vonultak.Ők tizenhatan reménykedhettek abban, hogy szépségükkel, kisugárzásukkal, eleganciájukkal elvarázsolták a zsűrit és a nézőket.

Miss Universe Hungary 2016 - 1. rész

 Látványos showműsorral indult a Miss  Universe Hungary 2016. A 16 gyönyörű lány koktélruhában lépett színpadra.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | következő »
KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG