november 29.
Taksony

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
Megtört szívek
Ismerd meg a Megtört szívek szereplőit!
A Megtört szívek két család drámai története, tele váratlan helyzetekkel, megható pillanatokkal, és egy mindent elsöprő szerelmi szállal.

Gülseren (Nurgul Yesilcay – Pápai Erika)

gulseren.jpg

A 32 éves Gülseren lányával, Hazallal és sógornőjével, Kerimannal él együtt miután férje Németországba költözött. Az asszony alacsony fizetéséből egyedül tartja el az egész családot, hogy mindent megadhasson gyermekének, egy függönyboltban és egy cukrászdában is munkát vállal. Gülseren becsületes, dolgos nő, aki egy nap találkozik Cihannal és akarata ellenére beleszeret. Olyan érzések kerítik hatalmába, amelyekkel már régen találkozott…

Cihan (Erkan Petekkaya- Kőszegi Ákos)

cihan.jpg

A 41 éves Cihan becsületes és sikeres üzletember, luxus körülmények között él feleségével, Dilarával, fiával, Ozannal és lányával, Cansuval. A családnak étterme és több kávézója is van. Cihan korábban megpróbált elválni feleségétől, ám végül úgy döntött, hogy hiába boldogtalan, vele marad. Amikor megismerkedik Gülserennel, olyan érzelmeket vált ki belőle az asszony, mint a felesége korábban soha. Így nem csoda, hogy hamar beleszeret.

Dilara (Ebru Ozkan - Horváth Lili)

dilara.jpg

Chian felesége, aki egy gyönyörű, elismert nő. Férje cégében társtulajdonos, a befektetett vagyonát a családjától kapta. Az üzleti élet alapvetően nem érdekli, legtöbb idejét egy árva gyerekekkel foglalkozó alapítványnak szenteli, de e mellett felszínes, és komoly figyelmet fordít arra, hogy mindenki tudja, milyen csodálatos anya és feleség, és mennyire megbecsült tagja a társadalomnak.

Keriman (Nursel Kose - Nyakó Julia)

keriman.jpg

Sógornőjével, Gülserennel él együtt egy olyan házban, amit testvérével, Özkannal a szüleitől örökölt. Sokat veszekszik Gülserennel, mert szerinte nincs joga náluk lakni. Titokban tartja a kapcsolatot testvérével, Özkannal. Magának minél jobb életet szeretne megteremteni, és ezért semmilyen eszköztől nem riad vissza.

Hazal (Alina Boz - Pekár Adrienn)

hazal.jpg

Gülseren 15 éves lánya, aki úgy nőtt fel, hogy apja nem gondoskodott róla. Nehéz anyagi körülményeik ellenére szereti a luxust, kifejezetten vágyik utána. Édesanyjának is képes hazudni annak érdekében, hogy ezt elérje. Tanulás helyett is inkább egy fényűzőbb életről álmodik.


Cansu (Leyla Tanlar - Laudon Andrea)

cansu.jpg

Cihan és Dilara 15 éves lánya, aki kifejezetten jó tanuló, a sportban is jeleskedik, kiválóan lovagol. Cansu őszinte és jószívű lány. Nem az édesanyjára ütött, nem olyan felszínes, sokkal több őszinte kapcsolata van, mint neki. Az anyagi dolgok, a jólét kevésbé fontos neki, mint a lelki egyensúly és az érzelmek. Legnagyobb támogatója a bátyja, Ozan.Ozan (Burak Tozkoparan - Timon Barna)

ozan.jpg

A serdülőkorban lévő Ozan nincs jóban édesapjával. Testvérével, Cansuval viszont mindent megbeszélnek, nagyon jól megértik egymást. Ez a kapcsolat még szorosabbá válik, amikor megtudja, hogy Cansu miken ment keresztül.


Solmaz (Gunes Emir - Csifó Dorina)

solmaz.jpg

Dilara legjobb barátnője és Alper felesége. Sokat tett azért, hogy Dilara és Cihan házassága tönkremenjen. Szegény családból származik, Alperrel való házasságának köszönhetően azonban a felső tízezer tagja lett. Amikor Alper rengeteg pénzt veszít, azt látja csak megoldásnak, hogy Chian partnereként együtt kötnek egy nagy üzletet.


Alper (Cemal Hunal - Dózsa Zoltán)

alper.jpg

Solmaz férje, Cihan üzlettársa, igaz kisebb részesedése van a cégben, mint neki. Kifejezetten ambiciózus ember, viszont nem ért annyira a szakmájához, mint Cihan. Gazdag családból jött, a szerencséje viszont az utóbbi időben elhagyta. Ennek ellenére nem tétlenkedik, tönkre akarja tenni Cihan életét, hiába köszönhet sokat a férfinak. A feleségével harmóniában élnek együtt.

Korhatár: 12 év

2016. január 27. 16:36

Címkék: megtört szívek

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG