november 24.
Emma

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MEGASZTÁR
Megasztár 10! - 6. adás 1. rész
A Megasztár hatodik adását Radics Gigi nyerte meg, Nagy Adri, Talán Attila, Nagy Kristóf Bozont, Cserpes Laura és Szakos Andrea is a versenyzők közt volt.

Nagy Adri úgy véli, a Megasztár olyan tehetségkutató volt, amiben a felfedezettek a mai napig sikeresek, és ezt nem mondhatja el magáról mindegyik műsor. Az énekesnő úgy vélte, a párbaj volt a legnehezebb. Szakos Andrea és Nagy Kristóf Bozont is egyetért vele, ők is azt tartották a legnagyobb kihívásnak. Talán Attila elmondta, a tehetségkutatóra mindenki statisztaként jelentkezett, de sztárok lettek belőlük. Radics Gigi azt mesélte el, hogy 12 éves volt, pont betöltötte a korhatár alsó szintjét, mikor először jelentkezett a műsorba, de végül csak a hatodik szériába jutott be, amit meg is nyert aztán.

Nézd újra a Megasztár 10! videóját

A műsorról: Tíz éves évfordulójához érkezett a magyar kereskedelmi televíziózás egyik legsikeresebb zenés tehetségkutatója, a Megasztár. A TV2 hat részes visszatekintő műsorral ünnepel, ebben az epizódban az első évad top pillanatait láthatták a nézők. A házigazda ezúttal is Tilla volt, aki a Megasztár mind a hat szériájában műsorvezetőként vett részt. A visszatekintő videók mellett a műsorvezető friss interjúkat készített az adott évad szereplőivel. Az ötödik adásban Tilla beszélgető partnerei az akkori zsűriből Mester Tamás, Falusi Mariann, Bereczki Zoli valamint a hatodik évad döntősei közül: Bozont, Nagy Adri, Talán Attila, Szakos Andi és Radics Gigi.

Korhatár: 12 év

2014. április 20. 18:07

Címkék: megasztár_10_adás

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG