december 3.
Ferenc

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MEGASZTÁR
Megasztár 10! - 6. adás 2. rész
Bozont már a táborban kiszúrta magának Nagy Adrit, akinek leginkább a fiú humora imponált.

Nagy Kristóf Bozont elmondta, Adrit először akkor szúrta ki, amikor huszonnégyen mentek a táborba. Adri elmesélte, hogy jóban volt Bozonttal és Attilával is. Leginkább Bozont humora imponált neki, szerinte ez nagyon fontos. Adri a kedvenc produkcióiról is mesélt, és elmondta, hogy szerinte a színpadon, egy fellépésen belefér a szexisebb öltözet is, mint például amit a Sweet dreams című dalának előadásán viselt. A hétköznapokban egyébként szemérmesebben öltözik a lány. Gigi és Andi elmesélték, hogy a duett dalukat rengeteget gyakorolták. Talán Attila nagyon hálás a Megasztárnak, mert azóta nagyon sok minden megváltozott. Adri egy fontos állomásnak érezte a műsort, úgy véli, hogy minden útmutatást megkaptak, a Megasztár elindíthatja az énekeseket, de tudni kell élni ezekkel a lehetőségekkel.

 Nézd újra a Megasztár 10! videóját!

A műsorról: Tíz éves évfordulójához érkezett a magyar kereskedelmi televíziózás egyik legsikeresebb zenés tehetségkutatója, a Megasztár. A TV2 hat részes visszatekintő műsorral ünnepel, ebben az epizódban az első évad top pillanatait láthatták a nézők. A házigazda ezúttal is Tilla volt, aki a Megasztár mind a hat szériájában műsorvezetőként vett részt. A visszatekintő videók mellett a műsorvezető friss interjúkat készített az adott évad szereplőivel. Az ötödik adásban Tilla beszélgető partnerei az akkori zsűriből Mester Tamás, Falusi Mariann, Bereczki Zoli valamint a hatodik évad döntősei közül: Bozont, Nagy Adri, Talán Attila, Szakos Andi és Radics Gigi.

 

Korhatár: 12 év

2014. április 20. 18:06

Címkék: megasztár_10_adás   nagy adri   nagy kristóf bozont   talán attila   radics gigi   szakos andrea   bereczki zoltán   mester tamás

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG