január 20.
Fábián, Sebestyén

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MEGASZTÁR
Megasztár 10! - 6. adás 3. rész
Mester Tamás bevallotta, végig biztos volt benne, hogy Radics Gigi fogja megnyerni a Megasztárt. Gigi „I will always love you” című produkciója olyannyira megérintette a hallgatóságot, hogy még Liptai Claudia is elsírta magát meghatottságában.

Mester Tamás a győztes mellett Talán Attilát és Bozontot emelte még ki: azt mondta, talán azért szerette őket ennyire, mert a saját fiatalságát látta bennük. Falusi Mariann szakmailag nagyon jó zenésznek tartja Farkas-Jenser Balázst a mai napig is, akivel közösen is énekelt az egyik Megasztár adásban, ami egy nagy élmény volt a számára. Talán Attilának csak jó élménye van a műsorról, ezek közé tartozik Bochkor Gáborral közösen előadott duettje is. Szakos Andi elmesélte: rengeteget segített neki Bereczki Zoltán, mind lelkileg, mind zeneileg, közös produkciójuk pedig az egyik kedvence volt.

Nézd újra a Megasztár 10! videóját

A műsorról: Tíz éves évfordulójához érkezett a magyar kereskedelmi televíziózás egyik legsikeresebb zenés tehetségkutatója, a Megasztár. A TV2 hat részes visszatekintő műsorral ünnepel, ebben az epizódban az első évad top pillanatait láthatták a nézők. A házigazda ezúttal is Tilla volt, aki a Megasztár mind a hat szériájában műsorvezetőként vett részt. A visszatekintő videók mellett a műsorvezető friss interjúkat készített az adott évad szereplőivel. Az ötödik adásban Tilla beszélgető partnerei az akkori zsűriből Mester Tamás, Falusi Mariann, Bereczki Zoli valamint a hatodik évad döntősei közül: Bozont, Nagy Adri, Talán Attila, Szakos Andi és Radics Gigi.

Korhatár: 12 év

2014. április 20. 18:05

Címkék: megasztár_10_adás

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG