január 22.
Vince, Artúr

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MEGASZTÁR
Megasztár 10! - 5. adás 2. rész
A döntőt megelőző párbaj során Tolvai Renit a nézők nem juttatták tovább. Ám a zsűri továbbra is mellette állt, és bekerült a döntőbe.

Az énekesnő úgy emlékszik vissza, hogy miután nem ő jutott tovább, másfél órát zokogott és úgy érezte, hogy vége van az életének. Patai Anna a mai napig imádja a Kicsi gesztenye című dalt, ugyanis ezt énekelte először egyedül a Megasztárban, ami egy örök élmény volt számára. Szíj Melinda volt az a versenyző, aki mindig azonnal átadta magát a zenének, mihelyt elkezdett énekelni a színpadon. Azonban Mester Tamásnak nem volt több ő, „csak egy aranyos és kedves háziasszony, aki otthon énekelget.” Lakatos Yvette azt érzi, hogy a Megasztár alatt nőtt fel igazán, ugyanis ő is még csak 15 éves volt, mikor jelentkezett a versenyre. Mester Tamás nem gondolta, hogy Kökény Attila akár a döntőig is eljuthat, ő valahogy a verseny közben érezte meg azt a stílust, amit Attila képviselt. Az énekes azt mondja, a nehézségek ellenére is nagyon szívesen végigcsinálná még egyszer a Megasztárt, annyira jól érezte ott magát. Tolvai Reni és Kállay-Saunders András, mint elmesélték, hiába laktak egy szobában, kezdetben csak barátok voltak, de Reninek már az elejétől kezdve nagyon tetszett az énekes.

Nézd újra a Megasztár 10! videóját

A műsorról: Tíz éves évfordulójához érkezett a magyar kereskedelmi televíziózás egyik legsikeresebb zenés tehetségkutatója, a Megasztár. A TV2 hat részes visszatekintő műsorral ünnepel, ebben az epizódban az első évad top pillanatait láthatták a nézők. A házigazda ezúttal is Tilla volt, aki a Megasztár mind a hat szériájában műsorvezetőként vett részt. A visszatekintő videók mellett a műsorvezető friss interjúkat készített az adott évad szereplőivel. Az ötödik adásban Tilla beszélgető partnerei az akkori zsűriből Mester Tamás valamint az ötödik évad döntősei közül: Szíj Melinda, Patai Anna, Lakatos Yvette, Kállay-Saunders András és Tolvai Reni.

Korhatár: 12 év

2014. április 13. 18:06

Címkék: megasztár_10_adás

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG