január 22.
Vince, Artúr

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MEGASZTÁR
Megasztár 10! - 5. adás 4. rész
Tolvai Reni azt mondta, először akkor merült fel benne, hogy meg is nyerheti a versenyt, amikor ketten maradtak Kökény Attilával, de nem bízott abban, hogy esélye van erre.

Az énekesekben óriási feszültség volt az utolsó héten, előfordult, hogy hajnali 4-ig nem tudtak elaludni az izgalomtól. Attila nem merte ugyan beleélni magát, mégis azt gondolta, mennyire jó lenne, ha az év hangja lehetne. Reni bevallotta: legszívesebben újra indult volna a következő szériában, annyira sajnálta, hogy véget ért a verseny. Az énekesnő, mikor megnyerte a Megasztárt, szinte sokkot kapott és először fel sem fogta, mi történik vele. Attila, habár csalódott volt, úgy érzi, attól még ugyanúgy elérte, amit akart és teljesült gyerekkori álma: lett saját lemeze, sikeres lett és mindezt a Megasztárnak köszönheti. Egy óriási lehetőségnek és ugródeszkának tekinti a műsort, és elmondhatja a mai napig, hogy ő egy igazán boldog ember. Szíj Melinda úgy gondolja, egy új kezdetet jelentett számára a Megasztár és nagyon sok változást hozott az életében.

Nézd újra a Megasztár 10! videóját!
A műsorról: Tíz éves évfordulójához érkezett a magyar kereskedelmi televíziózás egyik legsikeresebb zenés tehetségkutatója, a Megasztár. A TV2 hat részes visszatekintő műsorral ünnepel, ebben az epizódban az első évad top pillanatait láthatták a nézők. A házigazda ezúttal is Tilla volt, aki a Megasztár mind a hat szériájában műsorvezetőként vett részt. A visszatekintő videók mellett a műsorvezető friss interjúkat készített az adott évad szereplőivel. Az ötödik adásban Tilla beszélgető partnerei az akkori zsűriből Mester Tamás valamint az ötödik évad döntősei közül: Szíj Melinda, Patai Anna, Lakatos Yvette, Kállay-Saunders András és Tolvai Reni.

Korhatár: 12 év

2014. április 13. 18:04

Címkék: megasztár_10_adás

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG