január 22.
Vince, Artúr

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MEGASZTÁR
Király Viktort édesapja és Rocky segítette győzelemhez
Annyira fáradt volt a döntőn Viktor, hogy azt kívánta: legyen már vége. Édesapja mondatai viszont erőt adtak neki a további küzdelemhez.

Látta rajta édesapja, hogy mennyire fáradt és lemondó - mesélte Király Viktor a Megasztár 10! stúdiójában Tillának. Az első száma után azt érezte: mindegy ki nyer, csak legyen vége. Édesapja ekkor egyik kedvenc filmjének főhősével, Rockyval példálózott és ennek hatására ő is vett egy nagy levegőt és küzdött.


Nézd újra a Megasztár 10! videóját

A műsorról: Tíz éves évfordulójához érkezett a magyar kereskedelmi televíziózás egyik legsikeresebb zenés tehetségkutatója, a Megasztár. A TV2 hat részes visszatekintő műsorral ünnepel, ebben az epizódban az első évad top pillanatait láthatták a nézők. A házigazda ezúttal is Tilla volt, aki a Megasztár mind a hat szériájában műsorvezetőként vett részt. A visszatekintő videók mellett a műsorvezető friss interjúkat készített az adott évad szereplőivel. A harmadik adásban Tilla beszélgető partnerei az akkori zsűriből Fenyő Miklós valamint a negyedik évad döntősei közül: Hien, Sonia, Lakatos Krisztián, Fekete Dávid és Király Viktor.

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2014. április 6. 18:15

Címkék: király viktor   fekete dávid   megasztár 10!

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG