január 20.
Fábián, Sebestyén

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MAGÁNNYOMOZÓK
Magánnyomozók: Veszélyes játék - 2.
Miután Gábor végighallgatta Kata szövevényes történetét a török exférjről, úgy döntött, Betti a legalkalmasabb a feladat megoldására.

A hatéves gyermekét, Nórit egyedül nevelő Katalinhoz betörnek, de furcsa módon csak a gyerekszobát dúlják föl, és a betörők nem visznek el semmi értékeset. Ezután az anyának feltűnik, hogy mintha valaki figyelné a kislányát. Megijed, és a nyomozókhoz fordul: attól fél, hogy Nóri Törökországban élő apja áll az események mögött, és el akarja raboltatni a gyermeket...

Nézd meg a Magánnyomozók videóját!

A detektív doku-realityben egy magánnyomozó iroda mindennapjaiba nyerhetnek bepillantást a műfaj kedvelői. A sorozat középpontjában átlagos emberek nem hétköznapi történetei állnak. A megbízók nem sajnálnak a zsebükbe nyúlni, csak hogy fény derüljön a hőn áhított igazságra, legyen a gyanú házastársi hűtlenség, a céges kassza meglopása, csalás, zsarolás, egy eltitkolt gyerek, vagy éppen kettős életet élő családfő. A privát kopók mindent bevetnek, hogy megbízásukat teljesítsék és ez gyakran nem várt bonyodalmakat és veszélyt szül.

Korhatár: 12 év

2016. március 10. 21:28

Címkék: magánnyomozók   magánnyomozók_teljes_adás

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG