április 26.
Ervin

Belépés


MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MAGÁNNYOMOZÓK
Magánnyomozók: A szélhámos - 2.
Antal végre teljesen megnyílt Zsuzsa előtt, a doktornő pedig valósággal issza az őszinteségi rohamot kapott férfi minden szavát...

Zsuzsa, a negyvenhez közelítő, magányos orvosnő a vonaton összeismerkedik Antallal, aki állásinterjúra indult Budapestre, de elaludt az utazás alatt, és kirabolták. Zsuzsa megsajnálja a megnyerő külsejű, szimpatikus férfit, és meghívja magához. Az invitálásból váratlanul meghitt együttlét lesz. Amikor Antal pár nap múlva újra jelentkezik, Zsuzsa azt hiszi, megtalálta az igazit, ám barátnője szerint a férfi nem az, akinek mondja magát.

Nézd meg a Magánnyomozók videóját!

A detektív doku-realityben egy magánnyomozó iroda mindennapjaiba nyerhetnek bepillantást a műfaj kedvelői. A sorozat középpontjában átlagos emberek nem hétköznapi történetei állnak. A megbízók nem sajnálnak a zsebükbe nyúlni, csak hogy fény derüljön a hőn áhított igazságra, legyen a gyanú házastársi hűtlenség, a céges kassza meglopása, csalás, zsarolás, egy eltitkolt gyerek, vagy éppen kettős életet élő családfő. A privát kopók mindent bevetnek, hogy megbízásukat teljesítsék és ez gyakran nem várt bonyodalmakat és veszélyt szül.


Korhatár: 12 év

2016. március 9. 21:28

Címkék: magánnyomozók   magánnyomozók_teljes_adás


SZAVAZZ!

Szerinted mi lehet a duettpárok sikerének titka?

A
az, hogy viccesek és van humorérzékük
B
az, hogy bevállalósak, a nehéz daloktól sem riadnak meg
C
az, hogy a profi énekes párja tényleg megtanul énekelni
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG