október 22.
Előd

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MAGÁNNYOMOZÓK
Magánnyomozók: Sakk-matt - 1.
Juditot egyetlen dolog zavarja: Marcell első felesége, Erika hónapok óta telefonálgat neki, a neten próbálja elérni, és újabban sms-eket is küld. Erika figyelmezteti Juditot, hogy a férje szerencsejáték-függő. Az ő házasságukat is ez tette tönkre.

Marcell és Judit nemrég házasodtak. A férfinak ez már a második házassága, és Judit nem tudja, de az előző felesége Marcellt a szerencsejáték-szenvedélye miatt hagyta el. Egy nap Marcell eladja a kocsiját, majd másnap új kocsit vesz, amit szinte azonnal ellopnak. Judit az Incognito irodához fordul...

Nézd meg a Magánnyomozók videóját!

A detektív doku-realityben egy magánnyomozó iroda mindennapjaiba nyerhetnek bepillantást a műfaj kedvelői. A sorozat középpontjában átlagos emberek nem hétköznapi történetei állnak. A megbízók nem sajnálnak a zsebükbe nyúlni, csak hogy fény derüljön a hőn áhított igazságra, legyen a gyanú házastársi hűtlenség, a céges kassza meglopása, csalás, zsarolás, egy eltitkolt gyerek, vagy éppen kettős életet élő családfő. A privát kopók mindent bevetnek, hogy megbízásukat teljesítsék és ez gyakran nem várt bonyodalmakat és veszélyt szül.

Korhatár: 12 év

2016. március 7. 21:29

Címkék: magánnyomozók   magánnyomozók_teljes_adáshirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG