június 17.
Laura, Alida

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MAGÁNNYOMOZÓK
Magánnyomozók: Gyűjtőszenvedély - 2.
Mivel Bogi korábban már olvasott az Incognitóról egy hirdetésben, most úgy dönt, hogy felkeresi a magánnyomozókat és szakértői véleményt kér tőlük, hogy mit tehet ebben a helyzetben.

Boglárka és Bernát öt év házasság után válni készülnek, mivel Boglárka egy vállalati bulin félrelépett. Úgy tűnik, a lakás Bernáté marad, bár a vagyonmegosztáson még folyik a huzavona. Egy nap Bernát észreveszi, hogy egyik értékes gyűjteményéből több darabnak is lába kelt. Természetes, hogy először Boglárkára gyanakszik...

Nézd meg a Magánnyomozók videóját!

A detektív doku-realityben egy magánnyomozó iroda mindennapjaiba nyerhetnek bepillantást a műfaj kedvelői. A sorozat középpontjában átlagos emberek nem hétköznapi történetei állnak. A megbízók nem sajnálnak a zsebükbe nyúlni, csak hogy fény derüljön a hőn áhított igazságra, legyen a gyanú házastársi hűtlenség, a céges kassza meglopása, csalás, zsarolás, egy eltitkolt gyerek, vagy éppen kettős életet élő családfő. A privát kopók mindent bevetnek, hogy megbízásukat teljesítsék és ez gyakran nem várt bonyodalmakat és veszélyt szül.

Korhatár: 12 év

2016. március 4. 21:28

Címkék: magánnyomozók   magánnyomozók_teljes_adás
hirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG