július 21.
Dániel, Daniella

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MAGÁNNYOMOZÓK
Magánnyomozók: Nehéz teher - 2.
Vince már ott várakozik a hűtőház bejáratánál. Bár Ilona személyleírása meglehetősen vázlatosra sikeredett, azt tervezi, ha megtalálja a hentest, akkor mobiltelefonjával mindent rögzíteni fog, hogy később bizonyítékként felhasználhassák.

Matkó Ilona felkapott, kifejezetten szakácskönyvekre szakosodott szerzőnő, aki ha nem is dúsgazdag, de jól megél munkájából. Egy nap felkeresi a nyomozókat, mivel valaki bejutott a házába, ahol a legutóbbi szakácskönyvének főételeit meglehetősen bizarr tálalásban elkészítette. Bár Ilona először nem ijed meg, de azután egyre inkább úgy tűnik, egy súlyos beteg rajongóról van szó...

Nézd meg a Magánnyomozók videóját!

A detektív doku-realityben egy magánnyomozó iroda mindennapjaiba nyerhetnek bepillantást a műfaj kedvelői. A sorozat középpontjában átlagos emberek nem hétköznapi történetei állnak. A megbízók nem sajnálnak a zsebükbe nyúlni, csak hogy fény derüljön a hőn áhított igazságra, legyen a gyanú házastársi hűtlenség, a céges kassza meglopása, csalás, zsarolás, egy eltitkolt gyerek, vagy éppen kettős életet élő családfő. A privát kopók mindent bevetnek, hogy megbízásukat teljesítsék és ez gyakran nem várt bonyodalmakat és veszélyt szül.

Korhatár: 12 év

2016. március 3. 21:28

Címkék: magánnyomozók_teljes_adás   magánnyomozók
hirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG