október 22.
Előd

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MAGÁNNYOMOZÓK
Magánnyomozók: A pénznek nincs szaga - 1.
Réka új barátja, Erik és Réka 17 éves lánya, Zsófi között feszült a viszony, a lány ugyanis nagyon nem bírja Eriket. Sokat panaszkodik erről az apjának és 19 éves barátjának, Balázsnak is. Egy nap Réka összetalálkozik gimnáziumi barátnőjével, Annával, aki épp megfigyel valakit...

A 38 éves Réka, egy vezető kozmetikai cég társtulajdonosa nemrég vált el férjétől,de máris új barátja van, a fiatal és jóképű Erik. Réka lánya, Zsófi azt gyanítja, hogy Erik rosszban sántikál, és valamiképp kihasználja az anyját. Magánnyomozót fogad, hogy leleplezze Eriket, ám a nyomozás közben Gáborék váratlanul egy régóta zajló profi akcióba keverednek.

Nézd meg a Magánnyomozók videóját!

A detektív doku-realityben egy magánnyomozó iroda mindennapjaiba nyerhetnek bepillantást a műfaj kedvelői. A sorozat középpontjában átlagos emberek nem hétköznapi történetei állnak. A megbízók nem sajnálnak a zsebükbe nyúlni, csak hogy fény derüljön a hőn áhított igazságra, legyen a gyanú házastársi hűtlenség, a céges kassza meglopása, csalás, zsarolás, egy eltitkolt gyerek, vagy éppen kettős életet élő családfő. A privát kopók mindent bevetnek, hogy megbízásukat teljesítsék és ez gyakran nem várt bonyodalmakat és veszélyt szül.

Korhatár: 12 év

2016. március 1. 21:29

Címkék: magánnyomozók   magánnyomozók_teljes_adáshirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG