október 21.
Orsolya

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MAGÁNNYOMOZÓK
Magánnyomozók: Az alibigyár - 2.
Pár nappal később Júlia éppen ellenőrző körutat tesz az üzletei közt, amikor nagy bánatára összefut egy régi osztálytársával.

Bár Renáta arra gyanakszik, hogy férje, a tanácsadó céget üzemeltető Zalán gyakran félrelép, ám amikor úgy érzi, sikerül bizonyítékot találnia, a férj mindig egy jó alibivel rukkol elő. Renáta lassan kezd beletörődni, hogy csak rémeket lát, de édesanyja, a talpraesett Júlia helyette is a magánnyomozókhoz fordul, akik egy alibigyárat sejtenek a háttérben. Ám a valóság még ennél is meghökkentőbb...

Nézd meg a Magánnyomozók videóját!

A detektív doku-realityben egy magánnyomozó iroda mindennapjaiba nyerhetnek bepillantást a műfaj kedvelői. A sorozat középpontjában átlagos emberek nem hétköznapi történetei állnak. A megbízók nem sajnálnak a zsebükbe nyúlni, csak hogy fény derüljön a hőn áhított igazságra, legyen a gyanú házastársi hűtlenség, a céges kassza meglopása, csalás, zsarolás, egy eltitkolt gyerek, vagy éppen kettős életet élő családfő. A privát kopók mindent bevetnek, hogy megbízásukat teljesítsék és ez gyakran nem várt bonyodalmakat és veszélyt szül.

Korhatár: 12 év

2016. február 25. 21:28

Címkék: magánnyomozók   magánnyomozók_teljes_adás

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG