július 17.
Endre, Elek

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MAGÁNNYOMOZÓK
Magánnyomozók: A fekete hattyú - 2.
Mivel Géza kutatása eredmény nélkül zárult, másnap reggel Klári rávette, hogy forduljanak magánnyomozókhoz. Bár Géza ezt nem tartja igazán jó ötletnek, végül belement a dologba...

A 20 éves Szarvas Hanna és Anna bár ikrek, olyanok, akár a tűz és a víz. Az orvostanhallgató Hanna a „jó kislány”, míg a bukdácsoló Anna mindig is a család fekete báránya volt. Egy nap a magánnyomozó azzal a hírrel kopogtat be a Szarvas családhoz, hogy Annának több ismeretlen férfi életbiztosításának kedvezményezettjeként rengeteg pénz jár.

Nézd meg a Magánnyomozók videóját!

A detektív doku-realityben egy magánnyomozó iroda mindennapjaiba nyerhetnek bepillantást a műfaj kedvelői. A sorozat középpontjában átlagos emberek nem hétköznapi történetei állnak. A megbízók nem sajnálnak a zsebükbe nyúlni, csak hogy fény derüljön a hőn áhított igazságra, legyen a gyanú házastársi hűtlenség, a céges kassza meglopása, csalás, zsarolás, egy eltitkolt gyerek, vagy éppen kettős életet élő családfő. A privát kopók mindent bevetnek, hogy megbízásukat teljesítsék és ez gyakran nem várt bonyodalmakat és veszélyt szül.

Korhatár: 12 év

2016. február 26. 21:28

Címkék: magánnyomozók   magánnyomozók_teljes_adás
hirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG