október 30.
Alfonz

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MAGÁNNYOMOZÓK
Magánnyomozók: Elrabolt szerelem - 2.
A házaspár nehezen éli meg a várakozás időszakát. Miráról semmi hír, az emberrabló még nem jelentkezett. A férj és feleség között egyre nagyobb a feszültség, Nóra kiborul, hogy a férfinak fontosabb a pénz, mint a lányuk...

Ernő határozott, munkamániás pénzember, akinek munkája mellett szinte semmi ideje nem jut a családjára. Egyik nap 17 éves mostohalánya, Mira nem érkezik haza időben az iskolából, majd egy ismeretlen, eltorzított hangú emberrabló telefonon 50 milliót követel Ernőtől. A család a Magánnyomozókhoz fordul segítségért, csakhogy Rajmund kijelenti: nem hajlandó fizetni.

Nézd meg a Magánnyomozók videóját!

A detektív doku-realityben egy magánnyomozó iroda mindennapjaiba nyerhetnek bepillantást a műfaj kedvelői. A sorozat középpontjában átlagos emberek nem hétköznapi történetei állnak. A megbízók nem sajnálnak a zsebükbe nyúlni, csak hogy fény derüljön a hőn áhított igazságra, legyen a gyanú házastársi hűtlenség, a céges kassza meglopása, csalás, zsarolás, egy eltitkolt gyerek, vagy éppen kettős életet élő családfő. A privát kopók mindent bevetnek, hogy megbízásukat teljesítsék és ez gyakran nem várt bonyodalmakat és veszélyt szül.

Korhatár: 12 év

2016. február 24. 21:28

Címkék: magánnyomozók   magánnyomozók_teljes_adás

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG