augusztus 23.
Bence

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MAGÁNNYOMOZÓK
Magánnyomozók: Az eltűnt tolmács - 2.
Ida kétségbeesésében Annáékhoz fordul. Anna még Ida szüleihez járt zenét tanulni. A nyomozó azonnal megbeszélt vele egy időpontot az irodában. A két nő abban bízik, hogy Gábor a kapcsolatai segítségével tud majd híreket szerezni az orosz nyomozás állásáról.

Csonka Léna orosz tolmács egy külkereskedelmi cégnél, ahol beleszeret Igor Szmolnijba, az orosz partnercég fiatal vezetőjébe. Egyik este vacsorázni együtt mennek, majd többet egyiküket sem látják. Ida, Léna húga megkeresi a magánnyomozó irodát, miután a rendőrség tehetetlen az ügyben...

Nézd meg a Magánnyomozók videóját!

A detektív doku-realityben egy magánnyomozó iroda mindennapjaiba nyerhetnek bepillantást a műfaj kedvelői. A sorozat középpontjában átlagos emberek nem hétköznapi történetei állnak. A megbízók nem sajnálnak a zsebükbe nyúlni, csak hogy fény derüljön a hőn áhított igazságra, legyen a gyanú házastársi hűtlenség, a céges kassza meglopása, csalás, zsarolás, egy eltitkolt gyerek, vagy éppen kettős életet élő családfő. A privát kopók mindent bevetnek, hogy megbízásukat teljesítsék és ez gyakran nem várt bonyodalmakat és veszélyt szül.

Korhatár: 12 év

2016. február 16. 21:28

Címkék: magánnyomozók   magánnyomozók_teljes_adás
hirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG