október 22.
Előd

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MAGÁNNYOMOZÓK
Magánnyomozók: Kísért a múlt - 1.
Klára asszisztensével, Lídiával egy galériát vezet. Vőlegényével, Csabával egy hónapon belül készülnek összeházasodni. Az esküvő előtt pár héttel a „menyasszony” azzal a megbízással keresi meg a nyomozókat, hogy nyomozzanak a vőlegénye után, aki sejtése szerint megcsalja őt.

Egy fiatal nő, Hidegkúti Klára azzal keresi meg a nyomozókat, hogy pár héttel az esküvője előtt arra gyanakszik, vőlegénye, Csaba megcsalja őt. Nyomozóinknak sikerül is Csabát lefotózni, miközben egy idegen nővel szerelmeskedik. Azonban a fotók átadásánál kiderül, nem is az igazi menyasszony kérte fel a nyomozóirodát...

Nézd meg a Magánnyomozók videóját!

A detektív doku-realityben egy magánnyomozó iroda mindennapjaiba nyerhetnek bepillantást a műfaj kedvelői. A sorozat középpontjában átlagos emberek nem hétköznapi történetei állnak. A megbízók nem sajnálnak a zsebükbe nyúlni, csak hogy fény derüljön a hőn áhított igazságra, legyen a gyanú házastársi hűtlenség, a céges kassza meglopása, csalás, zsarolás, egy eltitkolt gyerek, vagy éppen kettős életet élő családfő. A privát kopók mindent bevetnek, hogy megbízásukat teljesítsék és ez gyakran nem várt bonyodalmakat és veszélyt szül.

Korhatár: 12 év

2016. február 12. 21:39

Címkék: magánnyomozók   magánnyomozók_teljes_adáshirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG