május 25.
Orbán

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MAGÁNNYOMOZÓK
Magánnyomozók: Rosszkor, rossz helyen - 3.
Ádám meg van győződve róla, hogy Éder fia, Gusztáv és Bandi között volt valamilyen kapcsolat, ezért megfigyelteti Gusztit. Artúr szerint viszont a két férfi sosem beszélt egymással.

Tálas Artúr az ország egyik legszebb golfklubjának alkalmazottja. Népszerű caddyként és agglegényként éli a mindennapjait, arany élete van. Egy átmulatott éjszaka után a pálya füvén ébred, és legjobb barátja, Bandi holtteste hever mellette. Artúr rémülten rohan a szobájába a telefonjáért. De mire visszaér a tett színhelyére, se holttest, se vér… Csak a szép zöld gyep…

Nézd meg a Magánnyomozók videóját!

A detektív doku-realityben egy magánnyomozó iroda mindennapjaiba nyerhetnek bepillantást a műfaj kedvelői. A sorozat középpontjában átlagos emberek nem hétköznapi történetei állnak. A megbízók nem sajnálnak a zsebükbe nyúlni, csak hogy fény derüljön a hőn áhított igazságra, legyen a gyanú házastársi hűtlenség, a céges kassza meglopása, csalás, zsarolás, egy eltitkolt gyerek, vagy éppen kettős életet élő családfő. A privát kopók mindent bevetnek, hogy megbízásukat teljesítsék és ez gyakran nem várt bonyodalmakat és veszélyt szül.

Korhatár: 12 év

2016. február 9. 21:37

Címkék: magánnyomozók_teljes_adás   magánnyomozók








KÖZÖSSÉG
          



MŰSORÚJSÁG