október 19.
Nándor

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MAGÁNNYOMOZÓK
Magánnyomozók: Tropical Paradise – 1.
Három fiatal magyar lány elhatározza, hogy elég az itthoni kilátástalan életből: mindannyian nekiállnak szorgosan pénzt gyűjteni, dolgozni, és amikor megvan a kellő tőke, kimennek Thaiföldre és nyitnak egy szórakozóhelyet, a "Tropical Paradise"-t, ahogy szépen már a nevet is kitalálták.

Detti, Virág és Lina, három fiatal, szokványos lány, nem éppen szokványos álmokkal. Hosszú ideje gyűjtenek arra, hogy Thaiföldön szórakozóhelyet nyissanak. Egyik este Virág összejön egy fiatal sráccal, Szabolccsal, akivel nem sokkal később Olaszországba utaznak. Virág innen nem tér haza. Detti és Lina aggódni kezdenek, ugyanis a számla, amin a közös pénzt gyűjötték, egyedül Virág nevén van.

Nézd meg a Magánnyomozók videóját!

A detektív doku-realityben egy magánnyomozó iroda mindennapjaiba nyerhetnek bepillantást a műfaj kedvelői. A sorozat középpontjában átlagos emberek nem hétköznapi történetei állnak. A megbízók nem sajnálnak a zsebükbe nyúlni, csak hogy fény derüljön a hőn áhított igazságra, legyen a gyanú házastársi hűtlenség, a céges kassza meglopása, csalás, zsarolás, egy eltitkolt gyerek, vagy éppen kettős életet élő családfő. A privát kopók mindent bevetnek, hogy megbízásukat teljesítsék és ez gyakran nem várt bonyodalmakat és veszélyt szül.

Korhatár: 12 év

2016. február 23. 21:29

Címkék: magánnyomozók   magánnyomozók_teljes_adás

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG