május 26.
Fülöp, Evelin

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MAGÁNNYOMOZÓK
Magánnyomozók: Az eltűnt fiú - 3.
Szilárd egyszer ötletszerűen meglátogatja a fiát és nem találja otthon. A többiek, két ott lakó srác persze kimentik, de az apa nem ostoba, látja, hogy a fia cuccai még ki sincsenek pakolva

Amikor Robit Budapesten felveszik az egyetemre, Debrecenben élő vállalkozó édesapja vesz neki egy lakást és havi apanázst biztosít a fiúnak. Váratlan látogatása alkalmával azonban kiderül: a lakásban mások laknak. Az apa hiába hívja a fiát, és a nyomozók hiába követik a barátait: Robi eltűnt.

Nézd meg a Magánnyomozók videóját!

A detektív doku-realityben egy magánnyomozó iroda mindennapjaiba nyerhetnek bepillantást a műfaj kedvelői. A sorozat középpontjában átlagos emberek nem hétköznapi történetei állnak. A megbízók nem sajnálnak a zsebükbe nyúlni, csak hogy fény derüljön a hőn áhított igazságra, legyen a gyanú házastársi hűtlenség, a céges kassza meglopása, csalás, zsarolás, egy eltitkolt gyerek, vagy éppen kettős életet élő családfő. A privát kopók mindent bevetnek, hogy megbízásukat teljesítsék és ez gyakran nem várt bonyodalmakat és veszélyt szül.

Korhatár: 12 év

2016. január 21. 21:37

Címkék: magánnyomozók   magánnyomozók_teljes_adás
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG