május 26.
Fülöp, Evelin

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MAGÁNNYOMOZÓK
Magánnyomozók: Az eltűnt fiú - 1.
Robi édesapja, Szilárd, jól menő debreceni vállalkozó, akinek a keze alá százan is dolgoznak. Robit felveszik egy budapesti üzleti egyetemre, az apja pedig vesz neki egy lakást, ahol egyetemi évei alatt lakhat.

Amikor Robit Budapesten felveszik az egyetemre, Debrecenben élő vállalkozó édesapja vesz neki egy lakást és havi apanázst biztosít a fiúnak. Váratlan látogatása alkalmával azonban kiderül: a lakásban mások laknak. Az apa hiába hívja a fiát, és a nyomozók hiába követik a barátait: Robi eltűnt.

Nézd meg a Magánnyomozók videóját!

A detektív doku-realityben egy magánnyomozó iroda mindennapjaiba nyerhetnek bepillantást a műfaj kedvelői. A sorozat középpontjában átlagos emberek nem hétköznapi történetei állnak. A megbízók nem sajnálnak a zsebükbe nyúlni, csak hogy fény derüljön a hőn áhított igazságra, legyen a gyanú házastársi hűtlenség, a céges kassza meglopása, csalás, zsarolás, egy eltitkolt gyerek, vagy éppen kettős életet élő családfő. A privát kopók mindent bevetnek, hogy megbízásukat teljesítsék és ez gyakran nem várt bonyodalmakat és veszélyt szül. 

Korhatár: 12 év

2016. január 21. 21:39

Címkék: magánnyomozók   magánnyomozók_teljes_adás
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG