június 25.
Vilmos

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ

Madárka - ORSZÁGOS TV PREMIER
Május 16-tól minden hétköznap délután a TV2-n!
Műsoraink / Madárka

Madárka - 28. rész

Kamran egy iskolai ünnepségen megkéri Feride kezét. Mindezzel azonban bonyodalmat okot, Feride-t pedig megbüntetik. A férfinak így várnia kell a lány válaszára.

Madárka - 27. rész

Feride és Kamran bontakozó szerelmét a családtagok is észreveszik. Selim a kórházban őrültnek tetteti magát, hogy ne zárhassák börtönbe.

Madárka - 26. rész

Kamran és Feride titokban tartják szerelmüket. Seyfettin megtudja, hogy Feride és Selim házasok. A férfi azonban átlát Selim-en és utánajár a dolgoknak. 


Madárka - ORSZÁGOS TV PREMIER - hétköznap 16.45

Ajánló - Madárka hétköznap délutánonként a TV2-n!

Madárka - 25. rész

Kamran-nak hirtelen vetélytársa akad Rodostóban. Mindez arra sarkallja a fiút, hogy bevallja végre érzéseit Feride-nek. Egy véletlen pillanatban a lány is elszólja magát érzéseiről.

Madárka - 24. rész

Feride Rodostóba utazik, mivel nincs hová mennie az iskolai szünetben. Kamran is vele tart, de a lány továbbra sem áll vele szóba. Necmiye elkederedésében öngyilkosságot kísérel meg.

Madárka - 23. rész

Kamran megtudja az igazságot Feride-ről, de a lány nem akar megbocsátani. Ezért a lány nyomába ered. Necmiye azt hazudja, hogy várandós, csak hogy mentse a bőrét. 

Madárka - 22. rész

Seyfettin megpróbál hatni Kamran-ra, hogy bocsásson meg Feride-nek. Necmiye mindent bevall Besime-nek Selim-mel kapcsolatban. A nő meglepődik lánya gonoszságán.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | következő »
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG