október 24.
Salamon

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
KORHATÁROS SZERELEM
Elevenítsd fel a 2. évad legjobb pillanatait!
A Korhatáros szerelem 2. évada is tele volt izgalmakkal és meglepetésekkel. Idézd fel most, mi történt az epizódokban! Összegeztük a legfontosabb eseményeket:

1. epizód: A sors minden erővel Dávid és Eszter ellen dolgozott a 8 hónapos randijukon. Dóra hatalmasat hibázott, Dusán pedig miután infarkust kapott elhatározta, hogy új életet kezd!

2. epizód: Dávid sikeresen indított a Malomban résztulajdonosként. Dusán egyre inkább Szandra hatása alá került. A kocsmába Szandra javaslatára jónő castingot tartottak, amely során kiválasztották Évát. Eszternek pénzre volt szüksége, hogy ki tudja fizetni a leégett szalon kárértékét, így hitelt vett fel a házára. A hitelügyeket intéző bankigazgató, Endre a szokásosnál nagyobb érdeklődést mutatott iránta. Betti meglepő vallomást tett Alexnek. 

3. epizód: Dávid szülei Viki és Ferenc hazalátogatnak, hogy megszervezzék fiúk 25. születésnapját. Azzal azonban nem foglalkoztak, hogy Eszter már készíti elő a bulit Dávidnak. Viki egy csodálatos elegáns kastély kertjébe szervezte a szülinapot, Eszternek viszont más tervei voltak.  Dávid születésnapját végül Vikivel közösen ünnepelték Eszterék kertjében, ahol váratlanul és hivatlanul megjelent Viktor, aki a gyerekek nélkül utazott haza Eszter legnagyobb megdöbbenésére.

4.epizód: Viktor hazalátogatásának fő oka egy üzleti lehetőség. Amikor kiderült számára, hogy Eszter hitelt vett fel a házra nagyon összevesznek. István Alexszel szövetkezett, hogy Bőgős Bandin bosszút álljon, azért, amiért szétment miatta a házassága Júliával. Alex Dávidot kérte meg, hogy segítsen megtalálni Bettit, Dóra tisztázni szeretné a bulis összekavarást Istvánnal, Júlia meg akart bocsájtani Bőgős Bandinak.

5. epizód: István és Júlia újra összemelegedtek. Dávid és Alex wakeboardozni mentek, ahol Évával, Dávid új pultos kolleganőjével találkoztak össze. Alex bunkón viselkedett a lánnyal, és mivel Dávid Évát védte, a két srác összeverekedett. Endre megtalálta a tökéletes helyet az új szalonnak, Dávid elkezdett Endre után nyomozni és leadta a fülest Viktornak.

6. epizód: Mara meghívta Dusánt és Szandrát egy puccos francia fogadásra. Dusánt Dávid és Eszter is elkísérte, de megjelent István, Júlia és Endre is. A színpadon, a táncosok között Éva, ezúttal szexi táncosnőként tűnt fel. Edit nagylelkű ajánlatot tett Dóra házrészére, aki el is fogadta azt. 

7. epizód: Eszter és Dávid összevesztek a fogadáson történtek miatt.Viktor hazahozta Gergőt, Eszter legnagyobb örömére. Endre ellen nyomozás indult, lefagyasztották a hitelkihelyzezéseit, és nem tudott Eszternek pénzt adni a szalonra. István és Júlia kibékültek. Dávidot Éva próbálta jobb kedvre deríteni. Hatalmas bulit szerveztek a Malomban, amikor Dávid borzasztó hírt kapott az anyjáról.

8. epizód: Miután Dávid megtudta, hogy az anyjánál rákot diagnosztizáltak, Spanyolországba készült meglátogatni őt. Elkeseredésében felhívta Esztert. Eszter és Dóra az új szalon megnyitására készül. A bútorvásárlás során Dóra összetalálkozott egy helyes eladósráccal, aki nagyon megtetszett neki. Dusán számára minden kiderült Szandráról és Maráról.

9. epizód: Mara elvitte Dusánt nagyapja francia kastélyába, és azt ígérte neki, Szandra is oda érkezik majd. Dusán egyre türelmetlenebbül viselte a francia arisztokrácia közeget. Eszter meglátogatta Vikit a kórházban, és a vele való beszélgetés hatására elhatározta, hogy megkeresi Dávidot, hogy kibéküljenek. Dávid Eszter miatt szomorkodott, és Éva karjaiban talált vigaszt.

10. epizód: Miután Viktort letartóztatták, ő még igyekszik kimenteni magát valahogy. Óvadék ellenében elengedték, amit végül Eszternek sikerült kifizetnie Dóra pénzéből. Bőgős Bandi Gizella mellett ébredt, de az estéből semmire nem emlékezett. István jó hírrel érkezett Júlia számára: beleegyezett az örökbefogadásba, és már rajta is vannak a várakozók listáján. Eszter és Dóra szalon megnyitóján mindenki összetalálkozott.

Korhatár: 16 év

2018. december 22. 10:00

Címkék: korhatáros szerelem

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG