július 4.
Ulrik

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
KORHATÁROS SZERELEM
Emlékszel, hogyan reagáltak a Korhatáros szerelem szereplői a premier után?
A premier előtti vetítést követően megkérdeztük a Korhatáros szerelem sztárjait arról, hogy tetszett nekik az első két rész, és milyen élményeik voltak a forgatások során. Hallgasd meg, mit mondtak!

˝Jó volt kicsit visszarepülni, és azt gondolom, hogy büszkének lehet lenni erre a munkára˝ – mondta el még az Esztert alakító főszereplő, Kovács Patrícia. Bánsági Ildikó nagyon izgult a premier előtt, de megnyugodott, és nagyon boldog lett az első epizód láttán. Fenyő Iván, Dóra Béla, Dobó Kata és Cserpes Laura is elmondta a véleményét a premierről.

Dobó Kata is beszélt a karakteréről: úgy érzi, hogy tanulhatna a szerepétől, mert sok esetben nem mer olyan bátor és őszinte lenni, mint Júlia, aki szerinte gyakran úgy viselkedik, mint egy gyerek. Dobó Kata elmondta, hogy noha ő maga számos szűrőn átengedi a gondolatait, mielőtt kimond valamit, hogy nehogy megbántson bárkit is, az általa alakított karakterre ez nem mindig igaz.

A romantikus vígjátéksorozat szereplői azt is elárulták, milyen jó tanácsokat adnának a karaktereiknek. Kovács Patrícia szerint a Korhatáros szerelem általa alakított főhősének jobban kellene szeretnie önmagát, valamint bátrabbnak és magabiztosabbnak kellene lennie. A videóban megszólal Dobó Kata, Fenyő Iván és Cserpes Laura is - nézd meg a videót, és kiderül, hogy ők miben változtatnának leginkább a karakterek személyiségén!

Korhatár: 16 év

2018. június 26. 14:29

Címkék: korhatáros szerelemKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG