május 21.
Konstantin

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
KORHATÁROS SZERELEM
Dupla résszel indul a Korhatáros szerelem
Az RTL a magyar sorozatgyártást támadja hátba azzal, hogy váratlanul másodjára is műsorra tűzi vetélkedőjét. A TV2 nem hátrál meg és minden körülményt megteremt, hogy a Korhatáros szerelem méltó módon mutatkozhasson be a nézőknek. Reagálva erre a méltatlan helyzetre a TV2 szombat este, rögtön az Ázsia Expressz után, reklámszünet nélkül mutatja be vadonatúj romantikus vígjátéksorozatának első két epizódját.

Az RTL hetek óta azon dolgozik, hogy elbagatellizálja a Korhatáros szerelem jelentőségét a magyar fikciós piacon. Ezzel azokat a népszerű színészeket és filmes szakembereket is támadja, akiknek profizmusa megkérdőjelezhetetlen és akik többek között nekik is dolgoznak. Egy-egy ilyen produkció több száz embernek biztosít munkát és ha a termék sikeresnek bizonyul, az a teljes piac hasznára válik.

KSZ_HD_3.jpg

Mi sem bizonyítja jobban a kiélezett versenyt, mint az, hogy hétről-hétre, minden előzmény nélkül, a nézői szokásokat teljesen figyelmen kívül hagyva változtatgatja programját az RTL Klub. Így volt ez néhány hete, amikor piaci pletykákra alapozva, premier előtt leadták a sebtében külföldön felvett gameshow-t, A Falat.

"Kíváncsian várjuk, hogy hányszor lesz még premier előtti adása A Falnak. Ez az ismételt pánikszerű lépés annak a bizonyítéka, hogy az RTL tart tőlünk és a sorozatunktól, ezért azonnali változtatásokra kényszerül. Töretlenül hiszünk a Korhatáros szerelemben és szeretnénk megadni a lehetőséget, hogy ez a fantasztikus, új magyar sorozat a lehető legtöbb nézőhöz eljusson, ezért szombaton rögtön az Ázsia Expressz után, reklámszünet nélkül láthatják az első két részt a nézők." - mondta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

Tehát a TV2 december 2-i (szombati) műsorrendje az alábbiak szerint alakul:

18.50 Ázsia Expressz
20.10 Korhatáros szerelem 1 - 2. rész
22.05 Appra magyar! - A gondolatolvashow

Korhatár: 16 év

2017. december 1. 16:50
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG