december 5.
Vilma

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
KORHATÁROS SZERELEM
Less be a Korhatáros szerelem sajtóvetítésére! (galéria)
Hétfőn mutatta be a TV2 Csoport a Korhatáros szerelem című új romantikus vígjátéksorozatának első két részét, ahol a színészek és a sajtó képviselői egyaránt jelen voltak. Nézd meg itt a vetítés előtt és után készült fotókat!

KATTINTS A KÉPRE A GALÉRIÁÉRT!

December 2-án indul a TV2 Csoport új, heti fikciós sorozata, a Korhatáros szerelem!
A 13 részes romantikus vígjátéksorozatot szombat esténként láthatják a nézők. Hogy mi történik ha egy háromgyermekes anyuka (Kovács Patrícia) és a 15 évvel fiatalabb pultos fiú (Kovács Tamás) véletlen találkozásából szerelem szövődik? A mindkét fél számára szokatlan és megmagyarázhatatlan vonzódás izgalmas kapcsolatot eredményez, amit fel is vállalnak.
A romantikus vígjátéksorozatban olyan népszerű színészek szerepelnek, mint Kovács Patrícia, Kovács Tamás, Bánsági Ildikó, Ónodi Eszter, Dobó Kata, Kamarás Iván, Fenyő Iván.

Korhatár: 16 év

2017. november 20. 17:22

Címkék: korhatáros szerelem   galéria   korhatáros szerelem galéria   kovács patrícia   fenyő iván   dobó kata   bánsági ildikó   dóra béla   kovács tamás   rujder vivien   cserpes laura   szilágyi csenge   korhatáros_lili   korhatáros_andrás   korhatáros_eszter   korhatáros_alex   korhatáros_márta   korhatáros_dávid   korhatáros_júliahirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG