augusztus 22.
Menyhért, Mirjam

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
KAPD EL, HA TUDSZ!
Gyere el, játssz velünk, és nyerj egy iPhone XS-t!
Legyél ott a játék meghirdetett helyszínein, csinálj egy szelfit a Kapd el, ha tudsz! labdájával, töltsd fel a képet Instagramra a #kapdelhatudsz hashtaggel, és ha szerencsés vagy, akkor tiéd lehet egy iPhone XS!

kapdel_1180x550.jpg


A nyereményjáték szervezője és lebonyolítója:

TV2 Média Csoport Zártkörűen Működő Részvénytársaság (Székhelye: 1145 Budapest, Róna u. 174., Cégjegyzéket vezető bírósága: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága, Cégjegyzékszám: 01-10-049017) (a továbbiakban TV2, amely a TV2.hu lekérhető médiaszolgáltatás üzemeltetője és tartalomszolgáltatója, valamint a Kapd el, ha tudsz c. műsorszám hivatalos Instagram-oldalának tartalomszolgáltatója)

A játék időtartama:

2019. július 26-tól 2019. szeptember 06-ig

Részvétel:

A játékban azok a 13. életévüket betöltött magánszemélyek vehetnek részt, akik rendelkeznek nyilvános Instagram-profillal (a továbbiakban játékos). A Játékban a Szervező dolgozói és alvállalkozói, valamint mindezen személyek Ptk. 8:1. § (1) 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói nem vehetnek részt.

A játék menete:

A játékban résztvevőknek egy szelfit kell feltölteniük saját nyilvános instagram profiljukra #kapdelhatudsz hashtaggel ellátva. A fotón szerepelnie kell a későbbiekben felsorolt helyszíneken kapott promóciós labdáknak, amit a kezükben tartanak.
A játékos csak egyszer kerül be a sorsolási adatbázisba.
A játékidő előtt és után feltöltött posztok nem kerülnek be az adatbázisba.

A játék helyszínei:

-Plázs Siófok (július 26.)
-Aquaréna Mogyoród (július 31.)
-Lupa Beach (augusztus 10.)
-Agárdi szabadstrand (augusztus 17.)


Nyeremény:

1 db iPhone XS

Sorsolás:

2019. szeptember 09.

Értesítés:

A nyertesekkel a kapcsolatot a játék lezárása után privát üzenetben vesszük fel.

Nyeremény átvétele:

A nyertes az átvétel részleteiről a privát üzenetből tájékozódhat.

A nyeremény átvételének ellehetetlenülése miatt nem vállalunk felelősséget.

Amennyiben a nyertes az értesítést követő 24 órán belül nem jelentkezik a TV2 hivatalos Instagram profiljával küldött privát üzenetünkre, akkor új nyertest sorsolunk ki.

A résztvevők a játék ideje alatt a #kapdelhatudsz hashtag használatával egyidejűleg hozzájárulnak ahhoz, hogy a TV2 a játékosok Instagram-profilazonosítóját nyilvántartásba vegye a játék idejére a zsűrizés lebonyolítása és dokumentálása céljából. A nyeremény átadását a TV2 munkatársai bonyolítják le.

További harmadik személyeknek a TV2 ezen információt nem adja ki. A TV2 kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályok betartásával kezeli (//tv2.hu/adatkezelesi_szabalyzat).

Esetleges technikai problémák:

A Szervező nem vállal felelősséget kapcsolódási, hardver, más egyéb, a játék használata során felmerülő technikai problémák miatt, valamint azért sem, ha a nyereményről szóló privát üzenetet a nyertes az Instagram-oldaláról felmerülő bármilyen jellegű probléma miatt nem kapja meg. A Szervező nem vállal felelősséget azért sem, ha az alábbiakban felsorolt egy vagy több ok miatt a játékos kapcsolódása sikertelen, vagy az adott pillanatban technikai probléma miatt lehetetlenné válik a játék:

- Felhasználó oldali hálózati túlterhelés,
- Játékot kiszolgáló rendszer túlterheléséből adódó kapcsolódási hiba
- Előre nem látható külső behatások kapcsán
- Emberi mulasztásból, vagy elektronikus hibából adódó probléma és

A TV2 fenntartja magának a jogot, hogy a jelen játékszabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a játékot akár annak időtartama alatt egyoldalúan módosítsa vagy megszüntesse. A szabályzat módosításait, illetve a játék esetleges megszüntetéséről szóló értesítést a módosítást, illetve megszüntetést megelőzően a Szervező közzéteszi a játék oldalain. A Szervező bármely, a jelen játékkal kapcsolatos döntése végleges és minden tekintetben kötelező érvényű, azokkal kapcsolatban jogi úton eljárás nem kezdeményezhető.

A játékos a #kapdelhatudsz hashtag használatával kijelenti, hogy a játék feltételeit megismerte, azokat elfogadta, a játékhoz kapcsolódó adatkezelés célját megértette és minderre tekintettel, megfelelő tájékoztatáson alapuló, önkéntes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy az általa a Játékhoz megadott személyes adatokat a Szervező a játék lebonyolítása érdekében nyilvántartsa, kezelje.

Amennyiben a játékos a jelen játékszabályzatot vagy annak bármely rendelkezését nem fogadja el, valamint azzal kapcsolatban kifogást emel, a játékban nem jogosult részt venni, illetve a játékból automatikusan kizárásra kerül.

TV2.hu - Adatkezelési szabályzat:

http://tv2.hu/adatkezelesi_szabalyzat

Az Instagram adatok felhasználási elveiről itt találsz bővebb információkat:

https://help.instagram.com/155833707900388

A játékkal kapcsolatban felmerülő kérdéseket a jatek@tv2.hu e-mail címre várjuk.

2019. július 23. 13:36

Címkék: nyereményjáték
hirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG