november 26.
Virág

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
KANDÁSZ TRAVEL
Kandász Andi kirepül, csigának áll és kétkerékre száll!
Kandász Travel szombaton a TV2-n, vasárnap a Super TV2-n budapesti fürdőkben, Tisza-tavi bringaúttal, zalakarosi fürdővárossal és hotelmustrával.

Kandász Andreának, az Utazás Nagykövetének e heti témái:

IMG_9576.JPG
 

- Bulifürdés másnaposan és klubélet Budapest történelmi fürdőiben
Kandász Andi a közösségi élet nyomába ered Budapest történelmi fürdőiben. Miért szeretnek a bulizós fiatalok másnaposan ázni a gyógyvízben? Miért nem adta fel a világhírű mérnök, hogy termálkutat találjon Árpád vezér "alatt"? Miért fontos, hogy a fiatalok megelőzésre használják a fürdőket, és milyen egy vendég, ha törzsvendég? A Kandász Travelből ez is kiderül….

- Bringatúra a Tisza-tavon
Kandász Andi megmutatja a családok körében is egyre népszerűbb tókerülő kerékpárutat, ahol tavasszal megépül Magyarország legnagyobb kerékpáros centruma is. Bringázás közben a Kandász Travel mutat csónaktúrákat, de lesz vidramustra is az Ökocentrumban, Kandász Andi pedig kirepül a tó fölé...

- Csigatúra, vizipókok ott, ahol a maci megnyalja a mézet
Élményhétvége a Kis-Balaton melletti városban, erdőtúrával a csigatúra tanösvényen, tájmustra a Kilátóból, kemencés kacsa a szőlőben. Kandász Andi azt is megmutatja mit csinál a maci a helyi termékpiacona mézzel és milyen programok várják az őszi hétvégéken a családokat a kannavirág városában, Zalakaroson

- A nagy szállodamustra Zalakaroson
Mit keres a négycsillagos vendég a szállodákban? Kiből és hogyan lesz törzsvendég? Mit jelent a szállodabarátság? Hogyan kerüla szarvas az asztalra? Kandász Andi beugrik egy ayurvédikus masszázsra és az is kiderül, hogyan lesz a szállodavendégből bűvész….

GALÉRIA
Kattints a képre!

 
Nézd a Kandász Travelt! Utazz oda, ahova Kandász Andi is!

Korhatár: 12 év

2015. november 6. 11:40

Címkék: kandász andrea   kandász travel   utazás   turizmus

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG