július 2.
Ottó

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
KANDÁSZ TRAVEL
Lovaglegendák, világörökség, az első csók és a 35 méteres szoknya nyomában
Mi köze a hollónak egy elrabolt középkori úrnőhöz? Miként vívnak a lovagok ma is hazánk egyik legromantikusabb és legmisztikusabb várának falai között? Mi köze a fonónak az első csókhoz? Miért lett hazánkban a Budai Vár után az első Világörökség éppen Hollókő?

Milyen útvonalon fedezi fel a ma is élő, de hagyományait örző települést az, aki a „Próbáljon szerencsét Hollókőn! „program állomásait látogatja? Erre is választ keres Kandász Andi, miután betér Gazduram sajtportájára, edényt korongoz a fazekas házban, megismerkedik Holló Jankóval a mesejátszótéren, kirándul az egykori mosótavak mentén kialakított tanösvényen és felveszi azt a 35 méternyi szoknyát, amelyben a hollókői lányok igen ünnepélyesen jártak.


Nézd meg a Kandász Travel videóját!

A Kandász Travel immár 10 éve elvisz a világ minden szegletébe. Úgy utaztat téged, hogy észre sem veszed, hogy egy karosszékben és nem egy repülőülésben ülsz, miközben sztárok az utitársaid. Kandász Andi és férje, Feri mindent kipróbál, minden élményt megmutat a bakancsos túrától a gasztronómia és az aktív turizmuson át a luxusszállodák szolgáltatásáig könnyed, vicces és informatív stílusban. Andrea humora és érzelmessége átitatja az utakat szeretettel és spirituális megközelítéssel, párja racionális és rengeteg hasznos utazási és életmód tippel szolgál, amely a néző számára is lemásolható a saját utazása során. Kandász Andi azt is szeretné megmutatni, hogy az utazás, más kultúrák vagy belföldi régiók és azok lakóinak megismerése közelebb hozza a népeket, az embereket egymáshoz, így a tolerancia és az együttműködés irányába hat. Ez is a Kandász Travel missziója a közös élmények megmutatásával. Mert az utazás összeköt. Kalandra fel!

Műsorvezető: Kandász Andrea

Korhatár: 12 év

2015. október 24. 12:20

Címkék: kandász andrea   utazás   turizmusKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG