május 23.
Dezső

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
KANDÁSZ TRAVEL
Kandász Andi lovagjai és 35 méter szoknyája fájdaloműző villámokkal!
Kandász Travel szombaton a Tv2-n, vasárnap a Super TV2-n Hollókőn és Sárváron.

Kandász Andrea, az Utazás Nagykövetének e heti témái:

IMG_8765.JPG

Lovaglegendák, világörökség, az első csók és a 35 méteres szoknya nyomában a megújult Hollókőn!

Mi köze a hollónak egy elrabolt középkori úrnőhöz? Miként vívnak a lovagok ma is hazánk egyik legromantikusabb és legmisztikusabb várának falai között? Mi köze a fonónak az első csókhoz? Miért lett hazánkban a Budai Vár után az első Világörökség éppen Hollókő? Milyen útvonalon fedezi fel a ma is élő, de hagyományait örző települést az, aki a „Próbáljon szerencsét Hollókőn!„ program állomásait látogatja?
Erre is választ keres Kandász Andi, miután betér Gazduram sajtportájára, edényt korongoz a fazekas házban, megismerkedik Holló Jankóval a mesejátszótéren, kirándul az egykori mosótavak mentén kialakított tanösvényen és felveszi azt a 35 méternyi szoknyát, amelyben a hollókői lányok igen ünnepélyesen jártak.
 

Őszi-téli fájdaloműzés villámokkal, méregtelenítéssel , szivárványcsúszdákkal Sárváron

Miért érdemes megelőzésként már egészen fiatal kortól gyógyfürdőzni? Miért jó a „villámlás” a fájó izületekre, ha azt egy vadonatúj eljárás során papimi elnevezésű gépbe zárják? Milyen programokkal készül a gyerekeknek az őszi szünetre és az idősebbeknek az őszi hétvégékre a sárvári fürdő? Miért fájnak jobban az izmok és az izületek az őszi-téli hónapokban, mint nyáron? Miért nincs klór a sárvári medencékben és miért jó csajozásra is a zenés aquafitness? A Kandász Travel megmutatja.

GALÉRIA
Kattints a képre!
 

Nézd a Kandász Travelt! Utazz oda, ahová ő megy!

Korhatár: 12 év

2015. október 22. 14:13

Címkék: kandász andrea   turizmus   utazás
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG